Vi tilbyr følgende produkter

Picture of Borddekorasjon

Borddekorasjon

Velg den rette borddekorasjonen for å sette tonen i rommet for den spesielle dagen. Fra mini-vaser, til store rosebuketter, krystall stativer, og blomsterkranser - har vi det meste å by på.

Om du ønsker en borddekorasjon av den tradisjonelle art, moderne og minimalistisk, eller rett og slett vil imponere dine gjester med farger og glitter, har vi det aller meste en kan tenke seg. Våre dekoratører har lang erfaring med å kunne se samhandling av farger og tekstur for å sette den rette tonen i rommet.

 

Picture of Lyd & Lys

Lyd & Lys

Våre lyd- og lysteknikere opererer i det skjulte for å sørge for at lyd og lys skal gå smørefritt på denne spesielle dagen. De har god erfaring med et mangfold av type arrangementer, og vil tilpasse både lyd og lys til enhver anledning. Skulle det være spesielle ønsker for å understøtte arrangementets program, eller rett og slett skape en spennende effekt, er dette noe våre teknikere sømløst kan utføre.

Picture of Prosjektor

Prosjektor

Ønsker dere å vise frem bilder, videoer, eller kjøre morsomme konkurranser på storskjerm, kan vi tilby visning med prosjektor. Vi har per i dag to prosjektorer som lett kan kobles til med HDMI. Vi har også HDMI adaptere til Micro-USB, USB-C, og VGA.

Picture of Scenedekorasjon

Scenedekorasjon

Vi tilbyr en rekke varianter av scenedekor. Du vil være med i prosessen fra start til slutt ved utvalg av sceneoppsett. Vi tilbyr pakker på ferdig oppsatt scenedekorasjon, men alle våre komponenter kan settes sammen på ulikt vis alt etter ditt ønske.

Scenedekorasjoner inkluderer blant annet:

  • Sceneoppsett
  • Bakgrunn
  • Blomsterdekor av blomster
  • Lys
  • Stoff i mange varianter
  • Gulvteppe
  • Mm.

Picture of Stoldekorasjon

Stoldekorasjon

Ønsker du å sette samme preg på stolene som den vakre borddekorasjonen du har valgt ut, tilbyr vi en rekke dekorasjoner av stoler. Delvis eller heldekket, med eller uten bånd. Stoldekorasjonen vil være et perfekt kompliment til den flotte borddekorasjonen du har valgt for den store begivenheten.