Services

Bryllup

Bryllupsforberedelser fører med seg en rekke avgjørelser som gjør en både spent og nervøs. Derfor kan det være en lettelse gi oss i Engel Paradis æren av å ta ansvar for scenedekorasjon, stol- og borddekorasjon, catering, servering, lyd og bilde. Hos oss kan dere skreddersy deres bryllupsfeiring ved å velge ulike produkter satt sammen i en pakke for å tilpasse lokalet etter deres ønsker, og dermed sikre en minneverdig og vellykket feiring.

Vårt selskapslokale er godt egnet til bryllupsfester med opptil 450 personer. Våre fleksible løsninger, dyktige kokker og dedikerte betjening gir gode rammer for gjennomføringen av deres bryllup. I tillegg stiller vi gjerne med bevertning fra vårt eget kjøkken og bar.

 

Bursdagsselskap & barneselskap

Planlegger du et bursdagsselskap eller barneselskap? Hos Engel Paradis kan du bli med på planleggingen og gjennomføringen av selskapet, og få den beste opplevelsen noensinne. Vi tilbyr bursdagsselskaper for folk i alle aldre og kan tilpasse dekor og mat alt etter som. Vi tilbyr også barneselskaper for enhver anledning.

Engel Paradis har erfarne dekoratører som kan tilpasse dekor etter ønske; vi har det aller meste av farger, fasonger, ballonger, og tekstiltyper, og ikke minst et bredt utvalg av utstyr til scene- og oppløpsdekoasjon. Om du feirer den lilles 1 års dag, eller det rett og slett er et “Sweet sixteen” selskskap i store dimensjoner som skal arrangeres, - er vi mer enn godt rustet til å sørge for at det blir en praktfull dag.

Ta kontakt for å avtale en time hvor vi sammen kan se på mulighetene Engel Paradis har å tilby.

 

Forretningsselskap, kurs og konferanser

Engel Paradis passer utmerket til kurs, konferanser, julebord, kongresser, årsmøter, seminarer, produktlanseringer, styremøter osv. Her kan du arrangere heldagsarrangement med konferanse på dagen og påfølgende selskap/bankett på kvelden. Vi legger gjerne til rette for ekstra opplevelser for våre konferansegjester, enten det er til rene kickoff arrangementer eller mer tradisjonelle møter og konferanser. Her er det mange muligheter. Engel Paradis egner seg også godt til lansering av f.eks. nye kolleksjoner eller produkter. Her er det mulighet for scene og catwalk i forbindelse med motevisning, hvor dere i 2. etasje kan oppbevare produktene deres. 

Lokalet er utstyrt med to projektorer, lerret og toppmoderne lyd- og lysanlegg. I tillegg har vi en stor parkeringsplass til rådighet.

 

Catering og servering

Våre samarbeidspartnere tilbyr det ypperste av selskapsmat og catering, uansett anledning. Deres catering og selskapsmat viser bredden av hva de kan tilby. Våre samarbeidspartnere er erfarne innen asiatiske og norske matretter, og har dedikerte kokker som følger maten hele veien og sørger for at kvaliteten er på sitt beste. De sørger for at det er sesongens beste råvarer som benyttes til enhver tid. Vi bistår med servering, rydding, og ellers alt fra A til Å, slik at du kun trenger å tenke på å kose deg på den spesielle dagen. Ta kontakt med oss for tilbud, eller om du har spørsmål knyttet til ditt selskap som du ønsker konsultasjon for.

Rydding og ettervask

Engel Paradis ønsker at du som kunde skal slappe av og kose deg på din spesielle dag. Her skal det ikke være behov for å tenke på hvem som skal rydde og når det skal ryddes. Alt du behøver å gjøre er å nyte festen og dra hjem når festen er over - vi tar oss av rydding og vasking, slik at du kun trenger å tenke på hvor godt du skal slå deg løs.  

DJ

Engel Paradis kan også tilby DJ, da et av våre samarbeidspartnere ha god erfaring med DJ oppdrag i bryllup, bursdagsselskap, og andre selskaper. Ønsket preferanse og spillelister tas i mot slik at DJ'en kan tilrettelegge musikken etter ditt ønske, slik at dagen blir så spesiell den kan bli.